پیرو سوال قبلی
پیرو سوال قبلی
این سوال توسط
Afshin.❋❋
در تاریخ
1404/03/22
مطرح شده و تاکنون
30
مرتبه بازدید شده است.
درود طبق راهنمایی های شما ، خانم و همسران ایشان (پسر دایی ها) و همچنین فرزندان این خانم ثبت شدند .
سوالی که دارم اینست : همسران را از طریق "پرش" به پدرشان که دایی خانمست ارتباط بدهم یا به مادرشان .
چون فرزندان دیگر این دایی ها در زیر شاخه مادرشان قرار گرفته اند .
و سوال دیگر اینکه همسران این خانم (پسر دایی ها) بار دیگر در جایگاه اصلی خودشان (زیر شاخه مادرشان) باید ثبت شوند یا لازم نیست .
و سوال دیگر اینکه پس از ثبت فرزندان این خانم ، کجا مشخص میشود که این فرزندان نوه آن دایی ها هستند ؟!
قبلا از سعه صدر و حوصله ای که صرف میکنید سپاسگزارم .
سوالی که دارم اینست : همسران را از طریق "پرش" به پدرشان که دایی خانمست ارتباط بدهم یا به مادرشان .
چون فرزندان دیگر این دایی ها در زیر شاخه مادرشان قرار گرفته اند .
و سوال دیگر اینکه همسران این خانم (پسر دایی ها) بار دیگر در جایگاه اصلی خودشان (زیر شاخه مادرشان) باید ثبت شوند یا لازم نیست .
و سوال دیگر اینکه پس از ثبت فرزندان این خانم ، کجا مشخص میشود که این فرزندان نوه آن دایی ها هستند ؟!
قبلا از سعه صدر و حوصله ای که صرف میکنید سپاسگزارم .
برای بیان نظر خود در مورد این سوال اینجا کلیک کنید.
پاسخ ارسال شده توسط
مدیر «شجره ساز»
در تاریخ
1404/03/24
افشین عزیز
با تشکر از تماس شما.
در فرهنگ ایرانیان فرزندان نام فامیل پدر را به ارث می برند لذا توصیه به اتصال به پدر می باشد.
در مورد سوال دیگر شما، به دلیل پیچیدگی ارتباط های فامیلی، همسران و فرزندان آن ها را در زیرمجموعه پدرخودشان ثبت بفرمایید.
در مورد سوال آخر شما، این مورد پیچیده می باشد و می بایست توسط بیننده شجره نامه تشخیص داده شود.
در نهایت، ازدواج های فامیلی دارای پیچیدگی فراوانی می باشند و برای تغییر ارتباطات میان نسل های فامیلی تنها یک راه وجود ندارد، لذا توصیه این است که نسل ها را به صورتی ثبت بفرمایید که قابل تشخیص توسط بیننده شجره نامه باشد.
با تشکر از تماس شما.
در فرهنگ ایرانیان فرزندان نام فامیل پدر را به ارث می برند لذا توصیه به اتصال به پدر می باشد.
در مورد سوال دیگر شما، به دلیل پیچیدگی ارتباط های فامیلی، همسران و فرزندان آن ها را در زیرمجموعه پدرخودشان ثبت بفرمایید.
در مورد سوال آخر شما، این مورد پیچیده می باشد و می بایست توسط بیننده شجره نامه تشخیص داده شود.
در نهایت، ازدواج های فامیلی دارای پیچیدگی فراوانی می باشند و برای تغییر ارتباطات میان نسل های فامیلی تنها یک راه وجود ندارد، لذا توصیه این است که نسل ها را به صورتی ثبت بفرمایید که قابل تشخیص توسط بیننده شجره نامه باشد.
4 هفته
قبل
Afshin.❋❋ گفته:
منون از راهنمایی تان .
اما من یه مقداری گیج شدم .قبلا گفته بودیدکه فرزندان را زیرمجموعه مادرشان قرار دهیم !!
بفرمایید در چه صورت فرزندان را زیر مجموعه پدر و در چه مورد زیر مجموعه مادر قرار دهیم ?
ارسال پاسخ
به این نظر
4 هفته
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
معذرت خواهی می کنم اگر پاسخ مبهم بوده است. توصیه کلی به انتصاب فرزندان به پدر است ولی در حالت چند همسری یا شرایط پیچیده می بایست به مادر متصل شوند و پاسخ ما در مورد این بخش سوال شما بود "همسران را از طریق "پرش" به پدرشان که دایی خانمست ارتباط بدهم یا به مادرشان ."
ارسال پاسخ
به این نظر
برای ارسال پاسخ می بایست
وارد حساب کاربری خود شوید
و
یا یک حساب کاربری جدید
ایجاد کنید.