دو همسری که هر دو فامیلند
دو همسری که هر دو فامیلند
این سوال توسط
Afshin.❋❋
در تاریخ
1404/03/21
مطرح شده و تاکنون
40
مرتبه بازدید شده است.
درود . هنگام ثبت زیر شاخه های یک خانم برایم سوال پیش آمد . این خانم در ازدواج اول ، پسر دایی خودش را به همسری گرفته و یک فرزند می آورد. بعد از فوت همسر ، پسر یکی دیگر از دایی هایش را به همسری می گیرد و از او هم یک فرزند دارد . چگونه اینها را ثبت کنم . ترتیبش را بفرمایید . ضمنا اگر من این 4 نسل را در زیر شاخه های این خانم ثبت کردم ، همسرهای ایشان را که از دو دایی مختلف هستند، چگونه در جایگاه اصلی شان( زیر شاخه های دایی) بیاورم ؟
برای بیان نظر خود در مورد این سوال اینجا کلیک کنید.
پاسخ ارسال شده توسط
مدیر «شجره ساز»
در تاریخ
1404/03/21
افشین عزیز
با تشکر از سوال شما.
در این حالت ابتدا خانم را ثبت و 2 همسر برای ایشان ثبت کنید. سپس فرزندان را زیر مجموعه هر پدر (همسر) ثبت کنید. در این حالت به دلیل ازدواج فامیلی پسران را با استفاده از ابزار پرش (از سربرگ ارتباط ها از صفحه اضافه کردن یا ویرایش نسل) به دایی ها مرتبط کنید.
به طور خلاصه ابتدا بانو را ثبت، سپس همسران و فرزندان مرتبط با آن ها را ثبت کنید. در نهایت با استفاده از ابزار پرش نسل ها را مرتبط کنید.
با تشکر از سوال شما.
در این حالت ابتدا خانم را ثبت و 2 همسر برای ایشان ثبت کنید. سپس فرزندان را زیر مجموعه هر پدر (همسر) ثبت کنید. در این حالت به دلیل ازدواج فامیلی پسران را با استفاده از ابزار پرش (از سربرگ ارتباط ها از صفحه اضافه کردن یا ویرایش نسل) به دایی ها مرتبط کنید.
به طور خلاصه ابتدا بانو را ثبت، سپس همسران و فرزندان مرتبط با آن ها را ثبت کنید. در نهایت با استفاده از ابزار پرش نسل ها را مرتبط کنید.
1 ماه
قبل
Afshin.❋❋ گفته:
ممنون از راهنمایی ها و پاسخهای سریعتان.
موفق و پاینده باشید .
ارسال پاسخ
به این نظر
4 هفته
قبل
Afshin.❋❋ گفته:
درود ممنون از پاسخگویی تان . سپاسگزارم
ارسال پاسخ
به این نظر
4 هفته
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
ما هم از شما برای همراهی با ما سپاسگزاریم.
ارسال پاسخ
به این نظر
پاسخ ارسال شده توسط
محمدرسول❋❋
در تاریخ
1404/04/06
2 هفته
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
سول عزیز،
لطف می فرمایید سوال خود را در یک پرسش جدید مطرح بفرمایید؟
ارسال پاسخ
به این نظر
برای ارسال پاسخ می بایست
وارد حساب کاربری خود شوید
و
یا یک حساب کاربری جدید
ایجاد کنید.