لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

ارتباط شحره نامه های من
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • ارتباط شحره نامه های من

این سوال توسط طایفه قربانی از ❋❋ در تاریخ 1403/12/01 مطرح شده و تاکنون 89 مرتبه بازدید شده است.
    سلام اگر من برای 7طایفه با یک نسل مشترک در شجره ساز هفت شجره بسازم ایا این شجره نامه ها با هم مرتبط میشوند

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1403/12/02
    کاربر عزیز،

با تشکر از سوال شما.

شما می توانید چندین شجره نامه در این سرویس ایجاد نمایید و همگی را از طریق نسل های مشترک به یکدیگر متصل کنید. لطفا توجه داشته باشید که این به معنای این نمی باشد که درخت ها به یکدیگر متصل شوند زیرا این مورد ممکن است منجر به نمایش شجره نامه های بسیار بزرگ شود که بسیار زمان بر و پیچیده خواهد بود. با این وجود شما می توانید نسل ها را به صورت ارتباط (اصطلاحا پرش) به یکدیگر متصل نمایید. برای اتصال شجره نامه ها از منوی ویرایش نسل ها و سربرگ «ارتباط ها» ابزار «پرش میان شجره نامه ها» را بررسی بفرمایید.

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.