افزدن گزینه - برادر - خواهر به قسمت افزایش افراد
افزدن گزینه - برادر - خواهر به قسمت افزایش افراد
این سوال توسط
احسان مم❋❋
در تاریخ
1403/11/26
مطرح شده و تاکنون
324
مرتبه بازدید شده است.
برای بیان نظر خود در مورد این سوال اینجا کلیک کنید.
پاسخ ارسال شده توسط
مدیر «شجره ساز»
در تاریخ
1403/11/27
احسان عزیز،
با تشکر از سوال شما.
به لحاظ فنی در شجره نامه ها تنها ارتباط خونی (فرزند) و غیرخونی (همسر) وجود دارد و برادر و خواهر در گروه ارتباطات خونی تقسیم بندی می شوند. در مورد پدر و مادر اگر منظور شما برای نسل های غیر خونی است (به عنوان مثال همسران)، در این صورت این نیز برخلاف قوانین حاکم بر شجره نامه ها است (زیرا هدف یک شجره نامه پیگیری سابقه تاریخی تنها یک خانواده است) و افزودن نسل های غیرخونی به سرعت شجره نامه ها را از حالت معمول (درخت) خارج و بیشتر شبیه به شبکه افراد به هم پیوسته می کند. شما می توانید این مورد را با استفاده از ابزار زیر تجربه کنید تا بیشتر متوجه توضیحات ما شوید.
https://shajaresaz.com/serverless/
با تشکر از سوال شما.
به لحاظ فنی در شجره نامه ها تنها ارتباط خونی (فرزند) و غیرخونی (همسر) وجود دارد و برادر و خواهر در گروه ارتباطات خونی تقسیم بندی می شوند. در مورد پدر و مادر اگر منظور شما برای نسل های غیر خونی است (به عنوان مثال همسران)، در این صورت این نیز برخلاف قوانین حاکم بر شجره نامه ها است (زیرا هدف یک شجره نامه پیگیری سابقه تاریخی تنها یک خانواده است) و افزودن نسل های غیرخونی به سرعت شجره نامه ها را از حالت معمول (درخت) خارج و بیشتر شبیه به شبکه افراد به هم پیوسته می کند. شما می توانید این مورد را با استفاده از ابزار زیر تجربه کنید تا بیشتر متوجه توضیحات ما شوید.
https://shajaresaz.com/serverless/
1 سال
قبل
احسان مم❋❋ گفته:
سلام.
ممنون از پاسختون .
اما در شجره نامه های رسمی جهانی این مورد کاملا اجرا می شود و در شجره نامه ای هم که من در سالهای گذشته در سایت شجره نامه جهانی دارم این موضوع خیلی مشهود بود
الان اگر امکان بررسی داره با تیم نگارنده طرح موضوع بفرمایید و از لحاظ ساختاری هم دقیقا مورد نیاز هست
مثال رو در کامنت بعدی خدمتتون میدم
ارسال پاسخ
به این نظر
1 سال
قبل
احسان مم❋❋ گفته:
بعنوان مثال - پدر من دو همسر دارد
تعریف فرزندان زن اول و دوم رو در در زیر شاخه زن اول و دوم مینویسیم
و از طرف همسر اولش دختر عموشون هست که نوه ی پدربزرگ همون شجره نامه نیز محسوب میشوند
اگر بتوانیم این دو را در تعاریف بعنوان خواهر و برادر ثبت کنیم(فرزندان هر همسر - همسر اول و دوم را ) - خود به خود حلقه شجره رو وصل میکنه .ولی الان من در ثبت دوهمسری ها مشکل دارم
ارسال پاسخ
به این نظر
1 سال
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
احسان عزیز، با تشکر از توضیحات شما. متاسفانه مثال شما نیاز به توضیح بیشتر دارد. در مورد خواهر و برادر، معنای کلمات برحسب فردی که شجره نامه را می بیند متفاوت است. به عنوان مثال برادر شما از نگاه پسر عموی شما (اگر در توسعه این شجره نامه مشارکت کند) پسر عمو است و به همین صورت خاله ها عمه هستند و دایی ها عمو. به طور خلاصه واژه برادر، خواهر و مانند آن اصطلاحات نسبی هستند و برحسب نگارنده شجره نامه معنای متفاوتی خواهند داشت.
ارسال پاسخ
به این نظر
1 سال
قبل
احسان مم❋❋ گفته:
ممنون از پاسخ شما.
وجود گزینه خواهر و برادر در این موارد (پدران چند همسری ) یا مادرانی که طلاق گرفته و به همسری شخص دیگری درامده می تواند گزینه کمک کننده باشد.
مثال
پدر بزرگ من = رمضان
پدر من = عباس مادر من(همسر اول پدرم و دختر عموی پدرم ) = فاطمه فرزندان از فاطمه = رضا - قاسم - طیب
پدر من = عباس همسر پدر من(نسبت فامیلی قبلی ندارد) = زری فرزندان = شهین - حسین
مادرمن (همسر پدر من )= فاطمه همسر مادر من (بعد از طلاق از پدر ) = حسین فرزندان = رضوان - رضا
ادامه در پست بعد
ارسال پاسخ
به این نظر
1 سال
قبل
احسان مم❋❋ گفته:
ممنون از پاسخ شما.
ادامه از پست قبل
مادر من که همسر پدر من بوده چون دختر عموی پدرم هم حساب میشه در شجره نامه جزو بچه ها و افراد اصلی حساب میشه پس بنابر این اگر از همسر فعلی خود که دو بچه بنام های رضوان و رضا دارد ، اون بچه ها جزو شجره نامه محسوب می گردند
اما این که چگونه این موارد رو لحاظ کنیم یمقدار مشکل دارم
امیدوارم اصل مطلب را بیان کرده باشم
ارادتمند شما
احسان ممدوحی
پیشاپیش سال نو رو هم تبریک میگم
ارسال پاسخ
به این نظر
برای ارسال پاسخ می بایست
وارد حساب کاربری خود شوید
و
یا یک حساب کاربری جدید
ایجاد کنید.