لطفا صبر کنید ...

کاربردهای جالب دیگر «شجره ساز»
دسته بندی: مقالات، تاریخ انتشار: 1399/12/01، آخرین بروزرسانی: 1401/01/09 ساعت 01:20 ب.ظ
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست مطالب پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در توییتر بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 

قلب «شجره ساز» براساس ساختار سلسله مراتبی استوار است بدین معنا که اعضا از بالا به پایین براساس سلسله مراتب و مقام مرتب و جایگذاری می شوند. در شجره نامه، این سلسله مراتب براساس والد-فرزند استوار است. همانطور که حدس زدید موارد دیگری را نیز میتوان در این ساختار قرار داد. به عنوان مثال چارت سازمانی، چارت ژنتیک، چارت بیماری (بیماری های موروثی)، چارت وظایف اعضا در یک خانواده (پدر، مادر، فرزندان) و بسیاری مثال های دیگر. در این مقاله ما به بحث ایجاد چارت های سازمانی در شجره ساز میپردازیم.

چارت های سازمانی شاید ملموس ترین نمونه از ساختار سلسله مراتبی هستند بعنوان مثال مدیر عامل، مدیر بخش، مدیر واحد و کارمندان هر یک نماینده یک عضو در یک ساختار سازمانی هستند. «شجره ساز» به راحتی امکان ایجاد یک چارت سازمانی را به شما میدهد. در زیر تصویری از یک چارت سازمانی ارایه شده است که شما میتوانید همچنین در ---- اینجا ---- آنرا ملاحظه کنید.



چارت سازمانی در شجره ساز


در این مقاله به یکی از کاربردهای جالب «شجره ساز» در ساخت چارت های سازمانی پرداختیم. فراموش نکنید که شما میتوانید چارت سازمانی خود را با دیگران و حتی با تمامی اعضای سازمان خود به اشتراک بگذارید و هر عضوی سلسله مراتب مرتبط با خود را تکمیل و یا ویرایش کند.


  • مطالب مرتبط
    لطفا نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید
    برای ارسال نظر به حساب کاربری خود وارد شوید و یا در سایت ثبت نام کنید.