لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

ریشه خاندان
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • ریشه خاندان

این سوال توسط یاسر ❋❋ در تاریخ 1405/04/06 مطرح شده و تاکنون 3 مرتبه بازدید شده است.
    سلام و وقت بخیر- من از پدر بزرگ و مادر بزرگ شروع کردم و شجرنامه خاندان خودم را ساختم. الان میخوام ریشه مادر بزرگ را ادامه بدم و برم بالا و از سمت پدربرگ چون اطلاعات ریشه را ندارم نمیتونم ادامه بدم. امکان اضافه کردن ریشه الان روی پدربزرگم فعاله. امکانش هست که این گزینه بره روی مادربزرگم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید (قطعا ادامه دادن ریشه مادربزرگم به جدی میرسه که از یک خون هستیم و اگه این ویرایش در سایت فعال نیست جزو نواقص سایت هست و من مجبور میشم از اول شجره نامه جدید بسازم که بچه ها را از نسل مادربزرگم ادامه بدم تا اونجوری بتونم ریشه مادری و پدری ایشان را ادامه بدم)

تا این لحظه هیچ پاسخی برای این سوال ارسال نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که به این سوال پاسخ می دهید.

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.