لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

پیامی بابت اضافه کردن نسل اشتراک گذاری شده
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • پیامی بابت اضافه کردن نسل اشتراک گذاری شده

این سوال توسط مهدی ❋❋ در تاریخ 1404/01/15 مطرح شده و تاکنون 36 مرتبه بازدید شده است.
    سلام و احترام اگر امکانش هست گزینه ی برای اینکه بنده شاخه ازنسلی که به اشتراک گذاشتم وطرف مشترک اگر تغییر در نسل ایجاد کرد ویا اضافه نمود به بنده که مالک شجره هستم پیامی بیاد که متوجه بشوم تا درصورت لزوم ویرایش کنم شجره اصلی یا قلمه شجره خودم را تشکر

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1404/01/16
    مهدی عزیز،

با تشکر از سوال شما.

شما می توانید آخرین فعالیت شجره نامه های خود و یا شجره نامه های مشترک خود را در بخش «آخرین فعالیت های شجره نامه های من» از منوی سمت راسط همین صفحه (یا لینک زیر) مشاهده کنید. برای مشاهده فعالیت های مرتبط با یک شجره نامه خاص در صفحه فعالیت ها بر روی علامت (☉) کلیک کنید تا فعالیت های مرتبط با آن شجره نامه، نسل و با کاربر مشترک را مشاهده کنید.

https://www.shajaresaz.com/admin/treeactivities

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.