تکمیل شاخه های ناقص شجره من توسط بستگان
تکمیل شاخه های ناقص شجره من توسط بستگان
این سوال توسط
مهدی ❋❋
در تاریخ
1404/01/15
مطرح شده و تاکنون
37
مرتبه بازدید شده است.
سلام و احترام بنده در شجره خود نسلهایی ناقصی دارم چه از نظر بیوگرافی یا نسلی که باقی مانده است برای مثال سه عموی پدری که هرسه ناقص هستند آیا میتوانم هرکدام رای برای تکمیل نمودن به سه شخص یا یک شخص بفرستم وانها همانگونه که در شجره خود نسلی یا بیوگرافی ایجاد میکنند در شجره من هم ایجاد شود یا آنها قلمه ی از جایی که ناقصی را تکمیل کرده اند برای بنده بفرستند تا من بتوانم پیوند بزنم تا نسلهایی تکمیل شوند لطف بفرمایید راهنمایی کنید ممنون میشوم سپاس ازبزرگواری شما
برای بیان نظر خود در مورد این سوال اینجا کلیک کنید.
پاسخ ارسال شده توسط
مدیر «شجره ساز»
در تاریخ
1404/01/15
مهدی عزیز،
با تشکر از سوال شما.
در حال حاضر این امکان وجود ندارد ولی راهکار پیشنهادی ما این است که شما می توانید یک لینک اشتراک از شجره نامه خود ایجاد کنید و آن را با عزیزانتان به اشتراک بگذارید. سپس آنها می توانند از نسل های مورد علاقه خود به شما درخواست اشتراک ارسال نموده و در صورت تایید شما، می توانند نسل ها را ویرایش و یا نسل های جدیدی به شجره نامه شما اضافه کنند. لطفا توجه داشته باشید که در صورت وجود چند نسل محدود مشترک میان شجره نامه ها، کپی محتویات راهکار قابل انجامی است ولی در صورتی که تعداد نسل های مشترک زیاد باشد، راهکار صحیح این است که همگی بر روی یک شجره نامه متمرکز شوند.
با تشکر از سوال شما.
در حال حاضر این امکان وجود ندارد ولی راهکار پیشنهادی ما این است که شما می توانید یک لینک اشتراک از شجره نامه خود ایجاد کنید و آن را با عزیزانتان به اشتراک بگذارید. سپس آنها می توانند از نسل های مورد علاقه خود به شما درخواست اشتراک ارسال نموده و در صورت تایید شما، می توانند نسل ها را ویرایش و یا نسل های جدیدی به شجره نامه شما اضافه کنند. لطفا توجه داشته باشید که در صورت وجود چند نسل محدود مشترک میان شجره نامه ها، کپی محتویات راهکار قابل انجامی است ولی در صورتی که تعداد نسل های مشترک زیاد باشد، راهکار صحیح این است که همگی بر روی یک شجره نامه متمرکز شوند.
برای ارسال پاسخ می بایست
وارد حساب کاربری خود شوید
و
یا یک حساب کاربری جدید
ایجاد کنید.