لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

پیشنهاداتی برای بهبود
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • پیشنهاداتی برای بهبود

این سوال توسط میثم ❋❋ در تاریخ 1404/01/07 مطرح شده و تاکنون 80 مرتبه بازدید شده است.
    با سلام و تشکر بابت این سامانه عالی، مشخصه که زحمات زیادی براش کشیده شده

من اخیرا بابت محدودیت 250 نفری که در نسخه رایگان نرم افزار خارجی مای هرتیج وجود داره اومدم سمت سامانه شما
    چند مورد به نظرم رسید که مطرح کنم
    1. هر فرد، محصول یک ازدواج هستش، اما در این سامانه فرد فرزند یک نفر بالادستی تعریف میشه. در مای هریتج هر نفر فرزند یک ازدواج تعریف میشه. یعنی فرزندان از خط ارتباطی بین پدر و مادر منشعب شدن و برای هر فرد هم مادر معرفی میشه هم پدر، اما اینجا جایی برای ثبت والد دوم وجود نداره
    2. طلاق در این سامانه نیست، در اون نرم افزار طلاق همون خط ارتباطی بین افراده، اما نقطه چین شده و برای طلاق و ازداج هم تاریخ ثبت میکنه
    3. با توجه به اینکه شما هر شجره نامه رو مختص یک ارتباط خونی یا ازدواج در نظر گرفتین، تعریف نفرات، مثلا خانواده شوهرخاله رو در یک شجره نامه دیگه ثبت میکنیم، اما این دو نود که به هم مرتبط میشن باید یکی باشن و همسر و فرزندانی که براشون ثبت میشه در هر دو شجره نامه نمایش داده بشن و ویرایش یکی اون یکی رو هم تغییر بده. وقتی شجره نامه هر دو خانواده رو خودم ساختم نباید برای این محدودیت باشه
    اگر شجره نامه اشتراکی باشه، بله درسته، ویرایش شرایط دیگه ای داره، ولی وقتی خودم تعریف کردم نباید نودهای مجزایی از هم باشن

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1404/01/08
    میثم عزیز،

با تشکر از سوال شما.

این موارد پیگیری خواهند شد.

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.