پیشنهاد
پیشنهاد
این سوال توسط
محسن (حسی❋❋
در تاریخ
1403/11/22
مطرح شده و تاکنون
74
مرتبه بازدید شده است.
چنانچه در مرحله(( اضافه کردن نسل جدید))این امکان به وجود آید که کاربر بتواند کلیه فرزندان یک والد را به صورت همزمان در فرم مربوطه وارد و سپس روی دکمه افزودن نسل کلیک نماید موجب تسریع در عملیات انتقال شده و همچنین از ترافیک ارتباط با سرور جلوگیری می شود. برای مثال اگر پدری 12 فرزند دارد کاربر ابتدا اسامی 12 فرزند را در فرم وارد می کند و پس از آن با کلیک روی دکمه ایجاد نسل تمامی ورودی به صورت همزمان به سرور منتقل می شود. متاسفانه در حال حاضر هر فرزند را باید به صورت تک به تک ثبت نمود که در شجره های بزرگ بسیار زمانبر بوده و ثبت هرنفر حدود یک دقیقه از کاربر زمان می گیرد
برای بیان نظر خود در مورد این سوال اینجا کلیک کنید.
2 هفته
قبل
محسن (حسی❋❋ گفته:
با سلام
برای ادامه ثبت شجره نامه به شدت نیاز به این قابلیت دارم. خواهشمند است با قید فوریت موضوع را مطرح تا ادامه کار ممکن شود. با برنامه نویسان مختلف مشورت کردم و اونها گفتن ایجاد این قابلیت کار بسیار ساده ایست
ارسال پاسخ
به این نظر
2 هفته
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
محسن عزیز، با تشکر از پیگیری شما. این مورد در جلسه اخیر این سرویس بررسی و متاسفانه از دستور کار خارج شد. توصیه ما این است که شجره نامه های مختلفی ایجاد و آن را با عزیزان خود به اشتراک بگذارید تا تمامی افراد بتوانند در یک زمان نسل های خود را اضافه و یا ویرایش نمایند.
ارسال پاسخ
به این نظر
2 هفته
قبل
محسن (حسی❋❋ گفته:
ضمن تشکر از پاسخ گویی
متاسفانه ثبت شجره نامه را به تنهایی انجام میدهم و روش پیشنهادی شما برایم مقدور نیست.
ممنون میشم بفرمایید دلیل اینکه این راهکار منطقی و ساده پیشنهاد شده از جانب من به چه دلیل از دستور کار خارج شده ؟
ارسال پاسخ
به این نظر
2 هفته
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
با تشکر از شما. بله حتما. ورود گروهی نسل ها در عین سادگی دارای نقص در ثبت جزیی اطلاعات و شانس از دست رفتن اطلاعات ثبت شده (پیش از ارسال به سرورها) است. همچنین این راهکار تنها در ساخت چارچوب یک شجره نامه مفید است و کاربران با مشاهده این چارچوب ممکن است فراموش نمایند که شجره نامه ها فرای مجموعه ای از نام های والد ها، همسران و فرزندان هستند. همچنین، ویژگی درخواستی شما می بایست به گونه ای پیاده سازی شود که انسجام فعلی و آشنایی فعلی کاربران با مکانیزم ورود نسل ها حفظ شود.
ارسال پاسخ
به این نظر
2 هفته
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
در نهایت این درخواست همانطور که مشاهده می کنید درخواست چندانی از طرف کاربران نمی باشد (این سوال تنها یک مرتبه لایک شده است). لذا با توجه به موارد متعدد در حال توسعه، این مورد از دستور کار خارج شد.
ارسال پاسخ
به این نظر
2 هفته
قبل
محسن (حسی❋❋ گفته:
با تشکر مجدد
کندی سرعت هنگام ذخیره سازی باعث این پیشنهاد از سوی من شد.حال که چنین راهکاری مقدور نیست ممنون میشم روش های دیگر به صلاحدید خودتون در سامانه برای رفع مشکل اعمال کنید.شجره نامه من تا این لحظه حدود 5 هزار عضو ثبت شده داره داره و می تونه کیسی مناسب برای تست این مشکل باشه.
ارسال پاسخ
به این نظر
2 هفته
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
توصیه ما به شما این است که بجای یک شجره نامه حجیم و پیچیده، چندین شجره نامه کوچک ایجاد نمایید تا به راحتی قابل ویرایش، به اشتراک گذاری و مدیریت باشند.
ارسال پاسخ
به این نظر
2 هفته
قبل
محسن (حسی❋❋ گفته:
توصیه شما به جاست اما با توجه به اینکه جد بزرگ ما (یغمای جندقی) برای اعضای خانواده محوریت دارد لذا تفکیک شجره نامه به چندین شجره نامه جدید برای اعضای این خانواده عظیم قابل قبول نیست فلذا راه حل دیگری را می طلبد. به نظر من بزرگترین مشکل نرم افزار شجره ساز که باعث کندی کار می شود گرافیک سنگین آن می باشد والا سرعت ارتباط با دیتابیس حدود دوثانیه می باشد که بسیار قابل قبول است
ارسال پاسخ
به این نظر
پاسخ ارسال شده توسط
مدیر «شجره ساز»
در تاریخ
1403/11/22
1 ماه
قبل
محسن (حسی❋❋ گفته:
با سلام
اجرایی شدن پیشنهاد فوق در چه مرحله ایست؟
ارسال پاسخ
به این نظر
1 ماه
قبل
مدیر «شجره ساز» گفته:
با تشکر از پیگیری شما. این مورد همچنان در دست بررسی و امکان سنجی است
ارسال پاسخ
به این نظر
برای ارسال پاسخ می بایست
وارد حساب کاربری خود شوید
و
یا یک حساب کاربری جدید