لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

تغییر حالت چیدمان شجره نامه
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • تغییر حالت چیدمان شجره نامه

این سوال توسط سعید ❋❋ در تاریخ 1403/09/25 مطرح شده و تاکنون 78 مرتبه بازدید شده است.
    آیا امکان تغییر در حالت چیدمان شجره نامه در نمایش درختی وجود ندارد ؟
    شجره نامه ای که ایجاد کردم با توجه تعداد نفرات و نسل ها : در حالت درختی خیلی خیلی عریض نمایش داده میشه و در عوض ارتفاع کمی داره و اصلا نمیشه با این حالت چاپش کرد - حتی در سایز کاغذ A0 هم جا نمیشه

همکارانتون قبلا پاسخ دادند - ولی من به جواب نرسیدم
    من تمام موارد فوق که ایشان فرمودند رو قبلا امتحان کردم
    ولی ...
    شجره نامه ای که ایجاد کردم با توجه تعداد نفرات و نسل ها : در حالت درختی خیلی خیلی عریض نمایش داده میشه و در عوض ارتفاع کمی داره و اصلا نمیشه با این حالت چاپش کرد ...
    حتی در سایز کاغذ A0 هم جا نمیشه
    و باید شاخه ها جابه جا بشوند که عرض شجره نامه کم بشود ...
    منظور من این بود که امکان تغییر چیدمان شاخه های درخت وجود داشته باشد ....

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1403/09/25
    سعید عزیز،

با تشکر از سوال شما.

به طور کلی شجره نامه های مدرن به دلیل اندازه و گستردگی قابلیت چاپ حتی در سایزهای بزرگ را ندارند.

در پاسخ به سوال شما، شجره ساز قابلیت تغییر چیدمان نسل ها را ندارد. با این وجود این سرویس 4 الگوی درخت، لیست، نمودار دایره ای و آلبوم نسل ها را در بخش «پرینت و چاپ شجره نامه ها» ارایه می نماید.

https://shajaresaz.com/posts/show/84

شما همچنین می توانید نمودار شبکه ای شجره نامه خود را از بخش «تحلیل آماری شجره نامه ها» از منوی سمت راست همین صفحه مشاهده و دانلود نمایید.
  • 3 ماه قبل سعید ❋❋ گفته: اوکی ممنون . نمودار شبکه ای را دیدم خوبه ... ولی وقتی نمودار شبکه ای را که دانلود می کنم هیچ اسمی داخل کادرها وجود ندارد ... ارسال پاسخ به این نظر
  • 3 ماه قبل مدیر «شجره ساز» گفته: بله مشکل اساسی همیجا است که این نمودارها (حتی در حالت شبکه ای که بسیار فشرده هستند) بسیار بزرگ و غیر قابل مشاهده در صفحات معمول (مانند A0 تا A4) هستند. راهکاری که ما به همراهان خود پیشنهاد می کنیم این است که از کتابچه های شجره نامه ها پرینت تهیه کنند و یا تنها شاخه خود را از شجره نامه پرینت کنند (برای پرینت یک شاخه در بخش پرینت و چاپ شجره نامه ها بر روی نسل مورد نظر خود کلیک کنید تا تنها آن نسل و شاخه زیرمجموعه آن نمایش داده شود) ارسال پاسخ به این نظر

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.