آیا امکان تغییر در حالت چیدمان شجره نامه در نمایش ...
آیا امکان تغییر در حالت چیدمان شجره نامه در نمایش درختی وجود ندارد ؟
این سوال توسط
سعید ❋❋
در تاریخ
1403/09/23
مطرح شده و تاکنون
109
مرتبه بازدید شده است.
برای بیان نظر خود در مورد این سوال اینجا کلیک کنید.
پاسخ ارسال شده توسط
مدیر «شجره ساز»
در تاریخ
1403/09/23
سعید عزیز،
با تشکر از سوال شما.
شما می توانید شجره نامه خود را به صورت عمودی و یا افقی مشاهده نمایید. به عنوان مثال برای نمایش افقی (راست به چپ) گزینه «مشاهده افقی شجره نامه» را از بالای شجره نامه خود فعال نمایید. همچنین در حالت افقی و یا عمودی شما می توانید بخش های مختلف شجره نامه خود را پنهان کنید. برای این منظور بر روی علامت منفی (-) در زیر نسل ها کلیک کنید.
شما همچنین می توانید شجره نامه خود را در حالات پیچیده تری در بخش «پرینت و چاپ شجره نامه ها» مشاهده بفرمایید:
https://shajaresaz.com/posts/show/84
با تشکر از سوال شما.
شما می توانید شجره نامه خود را به صورت عمودی و یا افقی مشاهده نمایید. به عنوان مثال برای نمایش افقی (راست به چپ) گزینه «مشاهده افقی شجره نامه» را از بالای شجره نامه خود فعال نمایید. همچنین در حالت افقی و یا عمودی شما می توانید بخش های مختلف شجره نامه خود را پنهان کنید. برای این منظور بر روی علامت منفی (-) در زیر نسل ها کلیک کنید.
شما همچنین می توانید شجره نامه خود را در حالات پیچیده تری در بخش «پرینت و چاپ شجره نامه ها» مشاهده بفرمایید:
https://shajaresaz.com/posts/show/84
پاسخ ارسال شده توسط
سعید ❋❋
در تاریخ
1403/09/24
ممنون بابت پاسخ - ولی من به جواب نرسیدم
من تمام موارد فوق که شما فرمودید رو قبلا امتحان کردم
ولی ...
شجره نامه ای که ایجاد کردم با توجه تعداد نفرات و نسل ها : در حالت درختی خیلی خیلی عریض نمایش داده میشه و در عوض ارتفاع کمی داره و اصلا نمیشه با این حالت چاپش کرد ؟
حتی در سایز کاغذ A0 هم جا نمیشه
منظور من این بود که امکان تغییر چیدمان شاخه های درخت وجود داشته باشد ....
من تمام موارد فوق که شما فرمودید رو قبلا امتحان کردم
ولی ...
شجره نامه ای که ایجاد کردم با توجه تعداد نفرات و نسل ها : در حالت درختی خیلی خیلی عریض نمایش داده میشه و در عوض ارتفاع کمی داره و اصلا نمیشه با این حالت چاپش کرد ؟
حتی در سایز کاغذ A0 هم جا نمیشه
منظور من این بود که امکان تغییر چیدمان شاخه های درخت وجود داشته باشد ....
برای ارسال پاسخ می بایست
وارد حساب کاربری خود شوید
و
یا یک حساب کاربری جدید
ایجاد کنید.