لطفا صبر کنید ...

پرسش و پاسخ

سوال در مورد پرینت شجره نامه
بازگشت به صفحه قبل بازگشت به لیست سوالات پرینت این صفحه به اشتراک گذاری این صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاری این صفحه در تلگرام به اشتراک گذاری این صفحه در واتس اپ به اشتراک گذاری این صفحه در اکس (توییتر) بزرگ کردن اندازه قلم کوچک کردن اندازه قلم کپی لینک این صفحه 
  • سوال در مورد پرینت شجره نامه

این سوال توسط علی ❋❋ در تاریخ 1403/01/21 مطرح شده و تاکنون 151 مرتبه بازدید شده است.
    سلاو احترام
    عرض تبریک سال نو و تشکر از سایت و پشتیبانی خوب شما
    1-شجره نامچه که ساختم رو میخوام کلش رو روی یک صفحه بزرگ دیواری چاپ کنم . ولی چند جا مراجعه کردم و همه گفتن تو 1 صفحه خروجی نمیده و باید برای هر شاخه یک پرینت جدا بگیرم.میخواستم بدونم راه حلی داره راهنمایی کنید که بشه همه نسل ها رو تو یک صفحه خروجی بده(pdf باشه که بهتر)
    2-قبلا یه جا تو منو ها رفته بودم که پرینت رو به صورت درخت و شاخه برگ واقعی نشان میداد و میشد پرینت گرفت ازش.الان نمیدوم از کدام منو میتونم به اون صورت به نمایش در بیارم.ممنون میشم اینم راهنمایی بفرمایدد.
    (لینک برای مشاهده شجره نامه خودم هم براتون زدم)
    سپاس

• پاسخ ارسال شده توسط مدیر «شجره ساز» در تاریخ 1403/01/21
    با تشکر از سوال شما.

مطلب زیر آموزش گام به گام پرینت و چاپ شجره نامه ها می باشد. توصیه ما این است که این مورد را بررسی بفرمایید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید.

https://shajaresaz.com/posts/show/84

برای ارسال پاسخ می بایست وارد حساب کاربری خود شوید و یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.